Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore
Email Print

NARODNA SKUPŠTINA RS: 4. DECEMBRA 2015. GODINE NASTAVAK SEDME SEDNICE DRUGOG REDOVNOG ZASEDANJA I SEDNICE ODBORA ZA OBRAZOVANJE, NAUKU, TEHNOLOšKI RAZVOJ I INFORMATIčKO DRUšTVO, ODBORA ZA USTAVNA PITANJA I ZAKONODAVSTVO, ODBORA ZA PRIVREDU, REGIONALNI RAZVOJ, TRGOVINU, TURIZAM I ENERGETIKU - RAZMATRANJE PREDLOGA ZAKONA U POJEDINOSTIMA, AMANDMANA NA PREDLOG ZAKONA O RUDARSTVU I GEOLOšKIM ISTRAżIVANJIMA, RAZMATRANJE PREDLOGA ZAKONA O SPORTU U NAčELU


Sedma sednica Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2015. godini biće nastavljena 4. decembra 2015. godine, sa početkom u 10,00 časova, u Velikoj sali.

Dnevni red:

Razmatranje predloga zakona sa dnevnog reda ove sednice u pojedinostima.

153. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo biće održana 4. decembra 2015. godine, sa početkom u 09,30 časova, u sali III.

Dnevni red:

Usvajanje zapisnika sa 152. sednice Odbora;

1. Razmatranje amandmana na Predlog zakona o rudarstvu i geološkim istraživanjima, koji je podnela Vlada.

36.sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku biće održana 4. decembra 2015. godine, sa početkom u 08,30 časova, u sali II.

Dnevni red:

1. Razmatranje Predloga zakona o rudarstvu i geološkim istraživanjima u pojedinostima, koji je podnela Vlada.

29.sednica Odbora za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo biće održana 4. decembra 2015. godine, sa početkom u 10,30 časova, u sali III.

Dnevni red:

 -usvajanje zapisnika 28. sednice-

1. Razmatranje Predloga zakona o sportu, u načelu, koji je podnela Vlada;

 2. Razno.

Izvor: Press služba Skupština Srbije, 03.12.2015.
Naslov: Redakcija