Zastava Bosne i Hercegovine

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O IZMENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O VAZDUŠNOM SAOBRAĆAJU: Rasprava traje do 20. septembra 2023. godine


Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, obaveštava javnost da će u periodu do 20. septembra 2023. godine, sprovoditi javnu raspravu o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o vazdušnom saobraćaju.

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, poziva državne organe, stručnu javnost, kao i druge zainteresovane strane, da se u okviru javne rasprave upoznaju sa tekstom Nacrta zakona i daju svoje primedbe, predloge i sugestije.

Primedbe, predlozi i sugestije dostavljaju se Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture putem elektronske pošte na imejl adresu: vazdusni.saobracaj@mgsi.gov.rs ili poštom na adresu Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Nemanjina 22-26, 11000 Beograd, sa napomenom: „Za Nacrt zakona o izmenama i dopunama Zakona o vazdušnom saobraćaju.

Prezentacije i rasprave o predloženom Nacrtu zakona organizovaće Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u formi okruglog stola i to po sledećem rasporedu:

 -Niš (Regionalna privredna komora Nišavskog, Pirotskog i Topličkog upravnog okruga, Dobrička 2, 18000 Niš), 12. septembra 2023. godine, od 11:00 do13:00 časova, i

- Beograd (Privredna komora Srbije, Resavska 3-5, Beograd), 13. septembra 2023. godine, od 11.00 do13:00 časova.

Po okončanju postupka javne rasprave Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture analiziraće sve primedbe, predloge i sugestije učesnika u javnoj raspravi i sačiniti izveštaj o sprovedenoj javnoj raspravi.


Izvor: Vebsajt eKonsultacije, 31.08.2023.
Naslov: Redakcija