Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

OKRUGLI STO O NACRTU ZAKONA O IZMENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O AKREDITACIJI 6. JULA 2018. GODINE U BEOGRADU


Ministarstvo privrede je pripremilo Nacrt zakona o izmenama i dopunama Zakona o akreditaciji kojim se dalje unapređuje oblast akreditacije i obezbeđuje pravilno funkcionisanje sistema akreditacije u Republici Srbiji.

Tim povodom Ministarstvo privrede u saradnji sa Privrednom komorom Srbije organizuje javnu raspravu o Nacrtu zakona koja će se u formi okruglog stola održati u Beogradu, 6. jula 2018. godine, sa početkom u 10 časova, PKS, Resavska 15, sala 1.

Iz Ministarstva privrede učestvovaće Aleksandar Starčević, v.d. pomoćnik ministra, Nikola Mirković, šef odseka, Miodrag Dugandžija, šef odseka i Tanja Petrović, rukovodilac grupe.

Pozvani su privrednici kojima je ova oblast značajna za proizvodnju, laboratorije, sertifikaciona i kontrolna tela, predstavnici ministarstava i institucija Republike Srbije, članovi Radne grupe ministra privrede koja je sačinila Nacrt zakona.

Cilj upoznavanje tela za ocenjivanje usaglašenosti - laboratorije, sertifikaciona i kontrolna tela, proizvođača i zaposlenih u PKS o predviđenim izmenama i dopunama Zakona o akreditaciji.

Kontakt:

Ljubiša Dimitrijević, T: 011 33 04 502, E: ljubisa.dimitrijevic@pks.rs.

Izvor: Vebsajt Privredne komore Srbije, 03.07.2018.
Naslov: Redakcija