Zastava Bosne i Hercegovine

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O PROFESIJAMA OD POSEBNOG INTERESA ZA REPUBLIKU SRBIJU I USLOVIMA ZA NJIHOVO OBAVLJANJE: Rasprava će trajati do 23. maja 2017. godine


Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja poziva sve građane kao i stručnu javnost da se upoznaju sa tekstom Nacrta zakona o profesijama od posebnog interesa za Republiku Srbiju i uslovima za njihovo obavljanje, kao i da daju svoje predloge i sugestije.

Javna rasprava sprovešće se u periodu do 23. maja 2017. godine.

Nacrta zakona biće predstavljen na tribini koja će se održati u Rektoratu Univerziteta u Beogradu, 9. maja 2017. godine od 14 do 16 časova.

Nacrt zakona pripremila je osmočlana radna grupa koju su činili predstavnici Ministarstva pravde, Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje, Univerziteta u Novom Sadu, Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, Pravnog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu i predstavnici Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Primedbe, predlozi i sugestije dostavljaju se Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, preko posebnog obrasca, na e-mail adresu razvoj@mpn.gov.rs. U subjektu e-mail poruke navesti: "Nacrt zakona o profesijama".

Izvor: Vebsajt Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, 03.05.2017.
Naslov: Redakcija