Zastava Bosne i Hercegovine

KONGRES IZ OBLASTI ZAŠTITE PODATAKA O LIČNOSTI ZA JUGOISTOČNU EVROPU (SOUTH-EAST EUROPEAN DATA PROTECTION CONGRESS): 9-10. maja 2023. godine, Holiday Inn Beograd


“Kongres iz oblasti zaštite podataka o ličnosti za Jugoistočnu Evropu” održaće se u Beogradu, drugu godinu za redom, a na inicijativu kompanije PrivacyOneStop.

Nakon vrlo uspešne premijere u 2022. godini, kongres i ove godine kao predavače okuplja eminentne stručnjake iz oblasti zaštite podataka o ličnosti iz vodećih svetskih kompanija, sa internacionalnom praksom i dugogodišnjim iskustvom u različitim industrijama. Ovaj način izbora predavača sveobuhvatno doprinosi cilju kongresa.

Cilj kongresa je kreiranje i negovanje regionalne mreže profesionalaca iz oblasti zaštite podataka o ličnosti, a koja predstavlja platformu za razmenu mišljenja i stavova, ideja i iskustava, tumačenje propisa i prakse, pronalaženje i deljenje inovativnih rešenja, a sve to radi unapređenja oblasti zaštite podataka o ličnosti na nivou celog regiona.

Učešće na kongresu će omogućiti svim prisutnima da steknu praktična znanja i veštine o usklađivanju poslovanja organizacija sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti kao i sa Opštom uredbom o zaštiti podataka o ličnosti (GDPR).

Glavne teme ovogodišnjeg kongresa su:

  • Prava lica na koje se podaci odnose
  • Prenos podataka u treće zemlje
  • Upravljanje posledicama povrede podataka o ličnosti
  • Zaštita podataka o ličnosti zaposlenih
  • Unapređivanje kulture zaštite podataka o ličnosti u organizacijama
  • Radionica sa ciljem sticanja praktičnih veština upravljanja i vođenja evidencije radnji obrade na efikasan način

Na kongresu će govoriti stručnjaci iz kompanija zastupljenih kako u regionu, tako i Evropi: Toyota Connected Europe, Delivery Hero, Infobip, The Very Group, Ergomed, kao i zastupnik iz Kancelarije poverenika za zaštitu podataka o ličnosti.

Zvaničan naziv kongresa je SOUTH-EAST EUROPEAN DATA PROTECTION CONGRESS, a zvanični jezik je engleski. Kongres se održava u hotelu HolidayInn Belgrade. Dostupne opcije za učešće na kongresu su:

  • Dvodnevna kotizacija
  • Jednodnevna kotizacija

Uplatom izabrane kotizacije za kongres, učesnici će sebi obezbediti kvalitetno provedeno vreme uz sticanje praktičnih znanja i veština, a na dinamičan i interesantan način, kao i vreme za socijalizaciju, a uz obezbeđenu hranu i piće tokom trajanja kongresa.

Više detalja o kongresu i kotizaciji možete pronaći na sledećem linku - PrivacyOneStop

Kongres je organizovan od strane PrivacyOneStop, firme za pružanje profesionalnih usluga iz oblasti zaštite podataka o ličnosti, a uz pomoć centra za obuku u svrhu profesionalnog samousavršavanja - Minerva, preko kojeg se odvija registracija i plaćanje.

Registracija se može izvršiti ovde: South-East European Data Protection Congress 2023 | Minerva (minervaevents.org)

Pozivamo vas da iskoristite ovu jedinstvenu priliku za razmenu znanja, iskustava i širenja kontakata iz ove oblasti u regionu i šire!

Izvor: Vebsajt PrivacyOneStop, 03.04.2023.
Naslov: Redakcija