Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O IZMENAMA ZAKONA O SISTEMU PLATA ZAPOSLENIH U JAVNOM SEKTORU: Rasprava će trajati do 16. novembra 2021. godine


Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave poziva sve građane kao i stručnu javnost da se upoznaju sa tekstom Nacrta zakona o izmenama Zakona o sistemu plata zaposlenih u javnom sektoru, kao i da daju svoje komentare.

Javna rasprava o Nacrtu zakona o izmenama Zakona o sistemu plata zaposlenih u javnom sektoru sprovešće se u periodu do 16. novembra 2021. godine.

Učesnici u javnoj raspravi mogu svoje predloge, sugestije i komentare dostaviti na elektronsku adresu: ljudskiresursi@mduls.gov.rs ili pisanim putem na adresu: Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, Beograd, Birčaninova br. 6, sa naznakom: “Za javnu raspravu o Nacrtu zakona o izmenama Zakona o sistemu plata zaposlenih u javnom sektoru “.

Po okončanju postupka javne rasprave Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave analiziraće sve sugestije učesnika u javnoj raspravi i sačiniti izveštaj o sprovedenoj javnoj raspravi.

Izvor: Vebsajt Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, 27.10.2021.
Naslov: Redakcija