Zastava Bosne i Hercegovine

SAZVANA SEDMA SEDNICA DRUGOG REDOVNOG ZASEDANJA NARODNE SKUPŠTINE RS U 2014. GODINI: NA DNEVNOM REDU PREDLOG ZAKONA O IZMENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O JAVNOM BELEżNIšTVU, PREDLOG ZAKONA O IZMENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O PROMETU NEPOKRETNOSTI...


Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković sazvala je Sedmu sednicu Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2014. godini, sa šest tačaka dnevnog reda za ponedeljak 3. novembra 2014. godine sa početkom u 10 časova.

Na dnevnom redu će biti Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o javnom beležništvu i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o prometu nepokretnosti, koje je podnela Vlada Srbije.

Pred poslanicima će se naći i Predlog zakona o izmenama Zakona o zdravstvenom osiguranju i Predlog zakona o zdravstvenoj dokumentaciji i evidencijama u oblasti zdravstva, koje je takođe podnela Vlada Srbije.

Na dnevnom redu biće i Predlog odluke o izmeni Odluke o izboru članova i zamenika članova odbora Narodne skupštine, koje je podnela Poslanička grupa Demokratska stranka i Predlog odluke o imenovanju predsednika i potpredsednika Parlamentarnog odbora za stabilizaciju i pridruživanje, koji je podnela predsednica Narodne skupštine Maja Gojković.

Sednica će se održati u Velikoj sali Doma Narodne skupštine Republike Srbije u Beogradu, Trg Nikole Pašića broj 13.

Izvor: Vebsajt Narodne skupštine Republike Srbije, 2.11.2014