Zastava Bosne i Hercegovine

KONKURS ZA DODELU SREDSTAVA ZA SUFINANSIRANJE IZGRADNJE I REKONSTRUKCIJE VODNIH OBJEKATA U JAVNOJ SVOJINI NA TERITORIJI APV: ROK ZA PRIJAVU 30. SEPTEMBAR 2015. GODINE


Predmet konkursa jeste sufinansiranje izgradnje i rekonstrukcije vodnih objekata u javnoj svojini, radi unapređivanja životnih uslova u gradskim, prigradskim i seoskim naseljima na celokupnoj teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine. Osnovni cilj jeste obezbeđenje sanitarno čiste pijaće vode za potrebe domaćinstva.

Ovim konkursom obuhvaćeni su radovi oko izgradnje ili rekonstrukcije objekata vodosnabdevanja, kao što su bušenje i opremanje bunara, objekata, te nabavljanja opreme za poboljšanje kvaliteta vode − fabrika vode, crpnih stanica, kao i nabavke i ugradnje elektromašinske opreme, rezervoara, glavnih magistralnih dovodnika vode do naselja ili industrije.

Iznos sredstava koji se dodeljuje po konkursu jeste 150.000.000 dinara.

Maksimalni iznos koji odobrava Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo (u daljem tekstu: Sekretarijat) po prijavi jeste 20.000.000 dinara, bez PDV-a.

Minimalan iznos učešća sopstvenim sredstvima podnosioca prijave jeste 20% od vrednosti projekta, bez PDV-a.

Pravo učešća na konkursu imaju gradovi i opštine s teritorije Autonomne pokrajine Vojvodine, za potrebe svojih mesnih zajednica, javnih preduzeća, javnih komunalnih preduzeća i privrednih društava koja vrše poverene poslove iz oblasti komunalne − vodoprivredne delatnosti, a čiji su osnivači gradovi i opštine.

Maksimalan broj prijava koje po ovom konkursu mogu podneti gradovi jeste tri (3), dok opštine mogu da podnesu dve prijave (2).

Konkurs je otvoren zaključno sa 30.09.2015. godine.

Preuzmite:

Tekst konkursa

Pravilnik

Prijava

Izjava

Odluka

Izvor: Vebsajt Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, 02.09.2015.