Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

PRIMENA OPŠTIH I FINANSIJSKIH PROPISA U JAVNOM I U PRIVATNOM SEKTORU", VRNJAČKA BANJA, 25.05.-28.05.2014. GODINE: PARAGRAF, KAO DRUšTVENO-ODGOVORNA KOMPANIJA, JE DONELA ODLUKU DA SAV PRIHOD OD KOTIZACIJA ZA STRUčNI DEO SAVETOVANJA DONIRA U HUMANITARNE SVRHE


Kompanija Paragraf  je održala tradicionalno višednevno Savetovanje u Vrnjačkoj Banji, u periodu od 25. do 28. maja 2014. godine, na temu "Novine i primena opštih i finansijskih propisa u javnom i u privatnom sektoru".

Ponosni smo na odziv velikog broja učesnika Savetovanja , kako za javni tako i za privatni sektor i zahvalni na velikom poverenju koje nam je ponovo ukazano, uprkos teškoj situaciji –poplavnom talasu koji je ugrozio ceo region, a posebno našu zemlju i građane.

PARAGRAF, KAO DRUŠTVENO-ODGOVORNA KOMPANIJA, JEDONELA ODLUKU DA SAV PRIHOD OD KOTIZACIJA ZA STRUČNI DEO SAVETOVANJA DONIRA U HUMANITARNE SVRHE.

Donacija nam je dala još veći motiv za održavanjem stručnog skupa u teškoj situaciji koja je pogodila našu zemlju i građane. U pozdravnoj reči, generalni direktor kompanije Paragraf, Bratislav Milovanović, je pozvao sve prijatelje Paragrafa i sve poslovne partnere da se pridruže humanitarnoj akciji  - pomoći ugroženima od poplava.

Na četvorodnevnom savetovanju je  angažovano preko 20  eminentnih stručnjaka - predavača, koji su približili i pojasnili prisutnim učesnicima najnovije aktuelnosti u vezi sa tumačenjem propisa i njihovoj primeni u praksi. Poseban naglasak je bio u vezi sa novinama koje se odnose na Zakon o javnim nabavkama, poreske i druge finansijske zakone,  trezorsko poslovanje,  poslovanje javnih preduzeća,  aktuelna pitanja u vezi sa carinskim postupcima, kao i poslovanje preduzetnika. Odgovoreno je na niz pitanja učesnika, koja su se ticala prakse i primene propisa.

Učesnici su bili u prilici da učestvuju i u bogatom dodatnom sadržaju poput zajedničke večere, nagradne igre naše kompanije i izvršnog organizatora - turističke agencije Falcon Tours, a organizovana je i poseta manastiru Studenica.

Ovom prilikom najavljujemo naredno višednevno Savetovanje koje je planirano za jesen 2014. godine i koje će biti održano na Paliću.

Izvor: Redakcija