Zastava Bosne i Hercegovine

ODLUKA VRHOVNOG KASACIONOG SUDA KOJOM SE PRODUŽAVA VAŽENJE UPUTSTVA O RADU SUDA SA STRANKAMA I UPUTSTVA O RADU SUDIJA I ZAPOSLENIH U SUDU ZA VREME VANREDNOG STANJA


V.f. predsednika Vrhovnog kasacionog suda Dragomir Milojević doneo je 27. marta 2020. godine Odluku kojom se produžava važenje Uputstva o radu Suda sa strankama za vreme vanrednog stanja i Uputstva o radu sudija i zaposlenih u Sudu za vreme vanrednog stanja.

ODLUKA

1. PRODUŽAVA SE važenje Uputstva o radu Vrhovnog kasacionog suda sa strankama za vreme vanrednog stanja 1 Int. br.16/2020 od 16.03.2020. godine i

Uputstva o radu sudija i zaposlenih u Vrhovnom kasacionom sudu za vreme vanrednog stanja Int. br.17/2020 od 16.03.2020. godine, do proglašenja odluke Vlade Republike Srbije o prestanku vanrednog stanja u Republici Srbiji.

2. Ukoliko mere Vlade Republike Srbije, donete posle donošenja ove odluke, budu oštrije (restriktivnije), primenjivaće se neposredno, do donošenja novih uputstava o radu Vrhovnog kasacionog suda od strane v.f. predsednika Vrhovnog kasacionog suda.

Izvor: Vebsajt Vrhovnog kasacionog suda, 27.03.2020.
Naslov: Redakcija