Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

JAČANJE KAPACITETA PREDUZETNIKA U VOĐENJU I PROŠIRENJU NJIHOVOG TIMA: Besplatna edukacija u Novom Sadu tokom oktobra 2019. godine


Ukoliko ste preduzetnik koji počinje posao, ili imate svoj biznis već neko vreme, a potrebna vam je profesionalna pomoć u informisanju oko dobijanja sredstava, prilikom selekcije i regrutacije kao i uspešnog vođenja svog tima na najproduktivniji mogući način, onda je ovaj projekat za vas! Dobrodošli su i svi ostali zainteresovani!

Projekat je podržan od strane Američke ambasade, te su edukacije koje će izvoditi stručnjaci u ovim oblastima besplatne. Edukacije će pretežno voditi stručnjaci koji se preko deset godina bave određenom temom ili oni koji pored dugogodišnje privatne prakse, ove teme razvijaju i kroz svoju akademsku karijeru.

Glavni cilj je jačanje kapaciteta preduzetnika u proširenju njihovog tima, u zahtevnom procesu selekcije novih radnika, u razvoju i vođenju njihovog tima, tako da učesnici steknu veštine u pisanju poslovnog plana za dobijanje sredstava za nove zaposlene, pri selekciji i vođenju intervjua za posao, timskom razvoju, liderstvu, komunikacionim veštinama, a sve u cilju da njihov posao postane održiv i uspešan.

Samo jedan od deset preduzetnika uspeva da održi svoju kompaniju u prvih pet godina, a veštine u izboru, zadržavanju osoblja i liderstvu su ključne za opstanak. Osnova kompanije su radnici i njihov timski rad, kao i liderske veštine vođe. Zato veoma je važno prvih pet godina profesionalnu selekciju i dalji timski rad raditi na najbolji mogući način.

Seminari u Novom Sadu održaće se na lokaciji: Američki kutak, Kej žrtava racije 2b, od 14 do 17 časova po sledećem rasporedu:

  • 07.10. Selekcija
  • 15.10. Pisanje biznis plana
  • 21.10. Timski rad
  • 28.10. Liderstvo
  • 29.10. Asertivna komunikacija

Više informacija dostupno je na sledećem linku.

Izvor: Vebsajt Edukacije preduzetnici, 01.10.2019.
Naslov: Redakcija