Zastava Bosne i Hercegovine

NACRT ZAKONA O IZMENAMA I DOPUNI ZAKONA O PRIZNAVANJU SORTI POLJOPRIVREDNOG BILJA: Resorno ministarstvo počinje izradu teksta Nacrta i poziva zainteresovane da se upoznaju sa tekstom radne verzije i daju svoje komentare do 12. jula


Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede obaveštava javnost da otpočinje izrada Nacrta zakona o izmenama i dopuni Zakona o priznavanju sorti poljoprivrednog bilja.

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede poziva predstavnike državnih organa i organizacija, udruženja, privrednih subjekata, stručne javnosti, kao i druge zainteresovane strane da se upoznaju sa tekstom radne verzije Nacrta zakona o izmenama i dopuni Zakona o priznavanju sorti poljoprivrednog bilja i da najkasnije do 12. jula 2024. godine daju svoje komentare, sugestije i predloge.

Komentari, sugestije i predlozi dostavljaju se Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede putem elektronske pošte na e-mail adresu: priznavanjesorti@minpolj.gov.rs.

Tekst Radne verziju Nacrta zakona o izmenama i dopuni Zakona o priznavanju sorti poljoprivrednog bilja možete se pogledati  ovde.


Izvor: Izvor: Vebsajt Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, 28.6.2024.
Naslov: Redakcija