Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore
Email Print

NARODNA SKUPŠTINA RS: 2. JULA 2015. GODINE 12. VANREDNO ZASEDANJE €� NA DNEVNOM REDU PREDLOG ZAKONA O IZMENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O HIPOTECI I PREDLOG ZAKONA O POTVRđIVANJU SPORAZUMA IZMEđU DRżAVA čLANICA SEVERNOATLANTSKOG UGOVORA


Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije sazvala je, na zahtev Vlade Srbije, 12. vanredno zasedanje Narodne skupštine za četvrtak, 2. jul 2015. godine.

Na dnevnom redu će biti dve tačke, i to:

  • Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o hipoteci i
  • Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između država članica Severnoatlantskog ugovora i ostalih država učesnica u Partnerstvu za mir o statusu njihovih snaga, sa dodatnim protokolom Sporazuma između država članica Severnoatlantskog ugovora i ostalih država učesnica u Partnerstvu za mir o statusu njihovih snaga i narednim dodatnim protokolom Sporazuma između država članica Severnoatlantskog ugovora i ostalih država učesnica u Partnerstvu za mir o statusu njihovih snaga.

Vlada je, kao podnosilac zahteva za vanredno zasedanje, podnela zahtev i da se četvrtak, 2. jul 2015. godine odredi kao dan predviđen za postavljanje poslaničkih pitanja članovima Vlade.

Zasedanje će se održati u Velikoj sali Doma Narodne skupštine Republike Srbije, Trg Nikole Pašića 13, sa početkom u 10 časova.

Izvor: Press služba Skupština Srbije, 01.07.2015.