Zastava Bosne i Hercegovine

PRODUŽENO RADNO VREME ŠALTERA SVIH POLICIJSKIH UPRAVA


Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da je Uprava za upravne poslove, po naređenju ministra, zbog povećanog interesovanja građana za izdavanje ličnih dokumenata pred godišnje odmore, uvela rad šaltera i nedeljom, dok je od 1. juna produženo radno vreme i radnim danima i subotom, i to u sedištima svih policijskih uprava u Srbiji i u svim policijskim stanicama i odeljenjima u Beogradu.

Takođe, od 29. maja, nedeljom od 8 do 15 časova, građani mogu zakazati svoj termin elektronskim putem ili ličnim dolaskom, ali i izvaditi lična dokumenta u Policijskoj stanici Novi Beograd, SIV-3 u Ulici Omladinskih brigada 1, i Policijskoj upravi u Novom Sadu u Bulevaru oslobođenja 143.

Nedeljom rade i šalteri u sedištu Uprave za upravne poslove Policijske uprave za grad Beograd u Ljermontovljevoj ulici 12a.

Građani će od 5. juna i nedeljom od 7.30 do 15.30 časova moći da podnesu zahtev za izdavanje dokumenata u Policijskoj upravi u Nišu, u MK Filip Kljajić, Ulica vojvode Tankosića 9a, i u Policijskoj upravi u Kragujevcu, na Trgu slobode 3.

Omogućeno je i više termina za elektronsko zakazivanje i podnošenje zahteva za izdavanje ličnih dokumenata, i to u policijskim upravama i stanicama u Kragujevcu, Nišu, Smederevu, Šapcu, Vranju, Jagodini, Zrenjaninu i Pančevu.

Ministarstvo unutrašnjih poslova će kao i do sada, na dnevnom nivou pratiti potrebe građana i na osnovu broja zahteva reagovati pravovremeno i preduzimati odgovarajuće mere kako bi naši građani u što bržem roku izvadili nova lična dokumenta, navodi se u saopštenju.

Izvor: Vebsajt Vlade, 30.05.2022.
Naslov: Redakcija