Zastava Bosne i Hercegovine

DODELJENI SERTIFIKATI STUDENTIMA EKONOMSKOG I PRAVNOG FAKULTETA UNIVERZITETA U KRAGUJEVCU ZA USPEŠNO IZVEDENU OBUKU ZA RAD SA PRAVNOM BAZOM PARAGRAF LEX


Na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Kragujevcu, 27. februara 2020. godine, održana je svečana dodela Paragraf Lex sertifikata za studente, koji su obuku za rad sa elektronskom pravnom bazom Paragraf Lex pohađali i uspešno okončali u akademskoj 2019/20 godini.

Dodeli su, pored studenata, prisustvovali i dekan profesor Petar Veselinović i sekretar fakulteta Nikola Pavlović.

Svečanoj dodeli i radnom sastanku prisustvovali su generalni direktor kompanije Paragraf Bratislav Milovanović, koji se ispred kompanije Paragraf obratio prisutnima, Nevena Babić - event manager i Goran Petrović - upravnik biblioteke Pravnog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu i sertifikovani predavač.

Sertifikat je u ovoj grupi steklo 65 studenata Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu.

Dekan Veselinović održao je inspirativan govor studentima i ukazao na značaj posedovanja ovako značajne veštine rada sa bazom. Kompanija Paragraf i Ekonomski fakultet će i ubuduće nastaviti saradnju kako na ovom polju tako i na drugim poljima, što je konstatovano na zajedničkom sastanku.

Na Pravnom fakultetu Univerziteta u Kragujevcu, 27. februara 2020. godine, održana je svečana dodela Paragraf Lex sertifikata za studente, koji su obuku za rad sa elektronskom pravnom bazom Paragraf Lex pohađali i uspešno okončali u akademskoj 2019/20 godini.

Dodeli je, pored studenata, prisustvovao i dekan Dragan Vujisić.

Svečanoj dodeli i radnom sastanku prisustvovali su generalni direktor kompanije Paragraf Bratislav Milovanović, koji se ispred kompanije Paragraf obratio prisutnima, Nevena Babić - event manager i Goran Petrović - upravnik biblioteke fakulteta i sertifikovani predavač.

Izvor: Redakcija, 01.03.2020.