Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

APV: RASPISANI KONUKRSI ZA SUFINANSIRANJE ILI DODELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA ZA POLJOPRIVREDNIKE, STOčARE I VOćARE


Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje investicija u fizička sredstva poljoprivrednih gazdinstava na teritoriji AP Vojvodine u 2016. godini

Cilj konkursa za dodelu sredstava za sufinansiranje investicija u fizička sredstva poljoprivrednih gazdinstava na teritoriji AP Vojvodine u 2016. godini jeste sufinansiranje investicija radi podizanja tehničko-tehnološke opremljenosti poljoprivrednih gazdinstava.

Predmet konkursa jeste dodela bespovratnih sredstava za opremanje hladnjača, sušara, nabavku opreme za pripremu, pranje, poliranje, čišćenje, sortiranje i pakovanje voća, grožđa i povrća, preradu uljarica, novih pčelinjih društava i opreme za pčelarstvo.

Preuzmite:

Konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za opremanje stočarskih farmi u AP Vojvodini u 2016. godini

Cilj Konkursa je povećanje efikasnosti, konkurentnosti i održivosti proizvodnje na farmama u pokrajini Vojvodini u 2016. godini.

Predmet konkursa je dodela bespovratnih sredstava za sufinansiranje: opremanje govedarskih farmi, opremanje svinjarskih farmi, opremanje ovčarskih farmi, opremanje kozarskih farmi, opremanje živinarskih farmi, nabavke opreme za mužu, nabavke opreme za hlađenje i skladištenje mleka, nabavka opreme za izđubravanje.

Preuzmite:

Konkurs za realizaciju radova na uređenju kanalske mreže u funkciji odvodnjavanja poljoprivrednog zemljišta u 2016. godini

Za realizaciju radova na uređenju otvorene kanalske mreže kojom upravlja JVP "Vode Vojvodine" i koja je u funkciji odvodnjavanja poljoprivrednog zemljišta, raspisuje se Konkurs za realizaciju radova na uređenju kanalske mreže u funkciji odvodnjavanja poljoprivrednog zemljišta u 2016. godini (u daljem tekstu: Konkurs) za sredstva do 590.000.000,00 dinara.

Preuzmite:

Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje investicija za preradu voća, grožđa i povrća na teritoriji АP Vojvodine u 2016.godini

Cilj Konkursa za dodelu sredstava za sufinansiranje investicija za preradu voća, grožđa i povrća na teritoriji AP Vojvodine u 2016. godini (u daljem tekstu: Konkurs), jeste ulaganje u novu opremu, radi povećanja prihoda na poljoprivrednim gazdinstvima i zapošljavanja ruralnog stanovništva.

Predmet Konkursa jeste dodela bespovratnih sredstava u novu opremu za sušenje, zamrzavanje, blanširanje, pasterizaciju, sterilizaciju, prijem, preradu, punjenje i pakovanje proizvoda od voća, grožđa i povrća.

Preuzmite:

Izvor: Vebsajt Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, 01.03.2016.
Naslov: Redakcija