Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

U NOVOSADSKIM POŠTAMA OMOGUĆENO PREUZIMANJE REŠENJA O POREZU NA IMOVINU


Pored činjenice da je slanje i dostavljanje rešenja donetih u masovnom obračunu poreza na imovinu fizičkih lica za 2022. godinu okončano, te dostavljeno na adrese obveznika, Gradska poreska uprava Grada Novog Sada je omogućila da svako fizičko lice koje je poreski obveznik može, uz važeću ličnu kartu, preuzeti na svim šalterima JP "Pošta Srbije" u Novom Sadu kopiju Rešenja o utvrđenom porezu na imovinu u svakom momentu.

U saradnji sa Javnim preduzećem "Pošta Srbije" je omogućeno preuzimanje kopije Rešenja o utvrđenom porezu na imovinu za 2022. godinu u svim radnim jedinicama JP "Pošta Srbije" na teritoriji Grada Novog Sada kao i svim radnim jedinicama naseljenih mesta koja pripadaju Gradu Novom Sadu rekla je članica Gradskog veća za budžet, finansije i investicije Adrijana Mesarović, tako da će građani pored svih vidova komunikacije i već dostupnih šalter sala same Uprave, moći i u obližnjoj Pošti da preuzmu svoje Rešenje.

Članica Gradskog veća je napomenula da pored poreskih obveznika kojima je distribucija i uručenje rešenja vršeno putem pošte i poreskim obveznicima koji imaju potvrđeno e-sanduče i koji su rešenje dobili u elektronskom formatu, ukupno njih 51.235, ostavljena je i mogućnost da kopije Rešenja o utvrđenom porezu na imovinu za 2022. godinu preuzmu u radnim jedinicama JP "Pošta Srbije".

Gradska poreska uprava Grada Novog Sada u kontinuitetu radi na unapređenju komunikacije i rada sa građanima. U pitanju je potpuno nova mogućnost i usluga dostupna za naše sugrađane, koji u slučaju da eventualno nisu primili Rešenje o porezu na imovinu ili su isto zagubili, isto sada mogu preuzeti i u obližnjoj Pošti pored već dostupnih šalter sala same Uprave koje se nalaze na sledećim adresama Vojvođanskih brigada broj 24-26, šalter mestu Gradske poreske uprave u prostorijama JKP "INFORMATIKA" na adresi Bulevar Slobodana Jovanovića 15 kao i info pultu koji se nalazi u okviru TC Promenada, podseća članica Gradskog veća za budžet, finansije i investicije Adrijana Mesarović.

Kompanija Paragraf Lex ne preuzima odgovornost za tačnost i istinitost informacija prenetih iz spoljnih sadržaja odnosno drugih izvora, kao i za štetu koja eventualno iz toga, proistekne. Sve informacije objavljene u sekciji "Vesti" su namenjene u svrhu opšteg informisanja.

Izvor: Vebsajt Blic, 27.07.2022.
Naslov: Redakcija