Mi brinemo o Vašoj pravnoj sigurnosti

• Podrška na daljinu

JOŠ JEDNA USLUGA I POMOĆ TEHNIČKE PODRŠKE PARAGRAF CO ZA NAŠE PRETPLATNIKE:
 

Kada imate problem u funkcionisanju pravne baze Paragraf Lex, a nalazite se fizički udaljeni od naših službenika, tehnička podrška Kompanije Paragraf može Vam pružiti, osim direktne i pomoć "na daljinu", putem aplikacije TEAMVIEWER

• Šta je Teamviewer?

Teamviewer je aplikacija za udaljeno pružanje tehničke podrške. Ovakav bezbedan sistem koristi većina vodećih svetskih kompanija kako bi efikasno i brzo, bez fizičkog prisustva kod korisnika, pružila tehničku podršku u slučaju eventualnih softverskih problema, a prema postupku koji je u daljem tekstu naveden.

Kada preuzmete Teamviewer aplikaciju, pojaviće se Vaš identifikacioni broj (ID) i Password (šifra). Davanjem ID broja i Passworda našoj tehničkoj službi, Vi pristajete da naša tehnička podrška pristupi Vašem računaru radi pružanja tehničke podrške na daljinu.

ID broj i Password su jednokratni i omogućuju pristup Vašem računaru isključivo uz Vaše prisustvo preko telefona i uz Vašu saglasnost. Taj isti broj i Password ne mogu se ponovo koristiti, tako da svaki put kada imate potrebu za našom pomoći, pozvaćete ponovo telefonom i pokrenućete opet aplikaciju Teamviewer i dati nam novi ID broj i Password.

Paragraf Co. d.o.o. se obavezuje da će ovu aplikaciju koristiti jedino i isključivo radi rešavanja problema nastalog u vezi i sa korišćenjem elektronske pravne baze “Paragraf Lex” i to samo uz Vašu prethodnu dozvolu, nakon što ste nam se obratili za pomoć u rešavanju već nastalog problema.

Postupak:

1. Kada se pojavi problem u funkcionisanju pravne baze Paragraf Lex na Vašem računaru, pozovite Službu tehničke podrške na daljinu Kompanije Paragraf, na sledeći broj telefona: 011/208-3447

2. Odgovorni službenik u Kompaniji Paragraf će Vas uputiti na ovaj link na našem sajtu i zamoliti Vas da, pre nego što Vam pomogne, popunite prazna polja i pritisnete dugme "POŠALJI".


Naziv pretplatnika :

Ime i prezime korisnika:

E-mail:

• Pristajem da mi tehnička podrška "na daljinu" Kompanije Paragraf pomogne u rešavanju problema na mom računaru, a koji su se pojavili u funkcionisanju pravne baze Paragraf Lex


3. Nakon što ste pritisnuli dugme "POŠALJI", preuzmite aplikaciju TEAMVIEWER ovde:

 


4. Kada ste preuzeli aplikaciju pojaviće se  Vaš Identifikacioni broj (ID) i Password (šifra).

 

5. Pročitajte službeniku tehničke podrške Vaš identifikacioni ID broj i Password i dalje probleme rešavamo zajedno. 

 

Služba tehničke podrške - Paragraf Co

support@paragraf.rs
011/208-34-47

Podrška van radnog vremena:
063/534-254