Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore


NARUČITE ZBIRKU PO CENI OD

900 dinara

Pomoć pri naručivanju: 011/2750-035Email Print

ZBIRKA PROPISA
iz oblasti budžetskog sistema i zapošljavanja u javnom sektoru


Izdavač: Paragraf Lex
Izdanje: 2017
Povez: meki
Format: B5

Cena: 900 dinara (PDV je uračunat u cenu)

Autor:

  • Redakcija stručnih časopisa Budžetski instruktor i Pravnik u javnom sektoru

Zbirka propisa sadrži prečišćen tekst Zakona o budžetskom sistemu i podzakonskih akata iz oblasti izvršenja budžeta, kao i propise koji uređuju ograničenje zapošljavanja u javnom sektoru. Propisi iz oblasti budžetskog sistema obuhvataju i prečišćeni tekst Zakona o budžetskom sistemu, sa poslednjim izmenama i dopunama, usvojenim u decembru 2016. godine.

U pogledu ograničavanja zapošljavanja u javnom sektoru (koje je produženo do 31. decembra 2017. godine), pored propisa koji uređuju ovu oblast zbirka propisa sadrži i Uputstvo Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave o primeni odredaba Zakona o načinu određivanja maksimalnog broja zaposlenih u javnom sektoru koje se odnose na postupak ostvarivanja prava zaposlenih na novčanu naknadu ili otpremninu iz budžeta Republike Srbije, kao i odluku Ustavnog suda kojom su oglašene neustavnim odredbe člana 20. Zakona o načinu određivanja maksimalnog broja zaposlenih u javnom sektoru.

Sadržaj

  • Zakon o budžetskom sistemu, sa podzakonskim aktima
  • Zakon o budžetu Republike Srbije za 2017. godinu - odredbe o izvršenju budžeta
  • Zakon o načinu određivanja maksimalnog broja zaposlenih u javnom sektoru, sa podzakonskim aktima

Šta kupac dobija?

Zbirka propisa je prevashodno namenjena pravnicima, ekonomistima i ostalim zaposlenima u organizacionim jedinicama za ljudske resurse i finansije i računovodstvo u svim subjektima koji primenjuju propise o budžetskom sistemu, a naročito direktnim i indirektnim korisnicima sredstava budžeta Republike, autonomne pokrajine i jedinica lokalne samouprave, kao i korisnicima sredstava organizacija za obavezno socijalno osiguranje, sa ciljem da olakša svakodnevni rad i obezbedi zakonitost i efikasnost u svakodnevnom poslovanju.


Ovo stručno izdanje se odnosi na propise koji su važili na dan njegovog objavljivanja. Svi izneti stavovi su stručni stavovi, odnosno shvatanja autora tekstova/izdavača i tako ih treba prihvatiti. S obzirom na prirodu prava, ovo izdanje sadrži eventualne preporuke a nikako instrukcije kako se mora postupati. Kupac na svoju odgovornost koristi ovo izdanje i postupa po informacijama koje iz njega proizilaze.

Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona:

- Za informacije o plaćanju, pozovite na 011/2750-035
- Za informacije o izdanjima, pozovite na 011/2750-296


NAPOMENA:

Poštovani autori, ukoliko imate objavljeno pravno ili ekonomsko stručno izdanje i želite da ga oglasite i prodate preko našeg sajta, Vaš predlog možete poslati na e-mail adresu online@paragraf.rs.


OBAVEŠTENJE: Potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu u roku od 14 dana, u skladu sa članom 28. Zakona o zaštiti potrošača.