Zastava Bosne i Hercegovine

Zbirka krivičnopravnih sudskih odluka za 2018. godinu

NARUČITE ZBIRKU PO CENI OD

1.500 dinara

Pomoć pri naručivanju: 063/379-736Email Print

Zbirka krivičnopravnih sudskih odluka

- Odabrane sentence za 2018. godinu -


Zbirka krivičnopravnih sudskih odluka sadrži odabrane sentence iz 2018. godine, koje su sistematizovane prema pravnim granama i oblastima.

U zbirci su date sudske odluke koje pored sentence sadrže naslov, relevantni propis i član na osnovu kojih je sud postupio, izvod iz obrazloženja kao i datum, broj i sudsku instancu koja je donela odluku.Opšte informacije:


Izdavač: Paragraf Lex
Povez: meki
Format: B5
Broj strana: 310
Cena: 1.500 dinara
(PDV uračunat u cenu)


Autori:


  • Priredila redakcija

Sadržaj zbirke

png-icon

Oblasti koje se obuhvaćene su:

  • Krivični postupak
  • Krivično materijalno pravo

Zbirka sudskih odluka, rešenja i presuda pruža najnoviju sudsku praksu iz koje se može steći uvid u aktuelne stavove sudova iz oblasti krivičnog materijalnog i procesnog prava. U zbirci je dostupna sudska praksa Vrhovnog kasacionog suda i apelacionih sudova. Sve odluke su sistematizovane po pravnim oblastima i urednički priređene.

Na brz i jednostavan način se možete upoznati sa najznačajnijom sudskom praksom objavljenom u pravnoj bazi Paragraf Lex, tokom 2018. godine.Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona:

- Za informacije o plaćanju, pozovite na 063/379-736
- Za informacije o izdanjima, pozovite na 063/379-675


NAPOMENA:

Poštovani autori, ukoliko imate objavljeno pravno ili ekonomsko stručno izdanje i želite da ga oglasite i prodate preko našeg sajta, Vaš predlog možete poslati na e-mail adresu online@paragraf.rs.


OBAVEŠTENJE: Potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu u roku od 14 dana, u skladu sa članom 28. Zakona o zaštiti potrošača.