Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore


NARUČITE IZDANJE PO CENI OD

385 dinara

Naručivanje izdanja drugih izdavača je moguće isključivo preko sajta.

Pomoć pri naručivanju: 011/2750-035Email Print

Zakon o zaštiti prava na suđenje u razumnom roku

i Konvencija za zaštitu ljudskih prava i osnovnih sloboda


Izdavač: Službeni glasnik
Izdanje: 2017
Povez: broširan
Format: 14cm x 20cm
Broj strana: 84

Cena: 385 dinara (PDV je uračunat u cenu)

Autor:

  • Jasmina Vasović

Zakon o zaštiti prava na suđenje u razumnom roku. Konvencija za zaštitu ljudskih prava i osnovnih sloboda i Zakon o potvrđivanju protokola broj 15 kojim se menja Konvencija za zaštitu ljudskih prava i osnovnih sloboda – Prema stanju zakonodavstva od 11. maja 2015. godine.

Ovim Zakonom uređuju se posebna pravna sredstva za delotvorniju zaštitu prava na suđenje u razumnom roku i uvode merila za ocenu trajanja suđenja u razumnom roku.

Ovo izdanje sadrži i tekst Konvencije za zaštitu ljudskih prava i osnovnih sloboda sa dodatnim protokolima (1, 4, 6, 7, 12 i 13) i Zakon o potvrđivanju potvrđivanju Protokola 15 kojim se menja Konvencija za zaštitu ljudskih prava i osnovnih sloboda. Iako Protokol 15 još uvek stupio na snagu smatrali smo da je potrebno da se stručna javnost i građani upoznaju sa njegovom sadržinom.


NAPOMENA:

Poštovani autori, ukoliko imate objavljeno pravno ili ekonomsko stručno izdanje i želite da ga oglasite i prodate preko našeg sajta, Vaš predlog možete poslati na e-mail adresu online@paragraf.rs.

Troškovi dostave izdanja drugih izdavača plaćaju se u trenutku preuzimanja izdanja.

Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona:

- Za informacije o plaćanju, pozovite na 011/2750-035
- Za informacije o izdanjima, pozovite na 011/2750-296


OBAVEŠTENJE: Potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu u roku od 14 dana, u skladu sa članom 28. Zakona o zaštiti potrošača.