Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore


NARUČITE ZAKON PO CENI OD

880 dinara

Naručivanje izdanja drugih izdavača je moguće isključivo preko sajta.

Pomoć pri naručivanju: 011/2750-035Email Print

Zakon o parničnom postupku


Izdavač: Službeni glasnik
Izdanje: 2015
Povez: broširan
Format: 14cm x 20cm
Strana: 370

Cena: 880 dinara (PDV je uračunat u cenu)

Zakon o privrednim društvima uređuje pravnu materiju u oblasti privrednih društva i obavljanja privrednih delatnosti i kodifikuje pravni položaj preduzetnika. Zakon je usklađen s propisima Evropske unije, a jedan od njegovih ciljeva je i otklanjanje praznina i nejasnih formulacija u prethodnom zakonu, kao i detaljnije uređivanje pojedinih institucija. Zakonom se uvodi niz novina u privrednim društvima, čime se unapređuje pravni okvir kompanijskog prava u Srbiji i sigurnost poslovanja privrednih subjekata.

Ovo izdanje sadrži nezvanično prečišćeni tekst Zakona. Predgovor i registar pojmova priredio je dr Zlatko Stefanović, dekan i redovni profesor Pravnog fakulteta Univerziteta Union.


NAPOMENA:

Poštovani autori, ukoliko imate objavljeno pravno ili ekonomsko stručno izdanje i želite da ga oglasite i prodate preko našeg sajta, Vaš predlog možete poslati na e-mail adresu online@paragraf.rs.

Troškovi dostave izdanja drugih izdavača plaćaju se u trenutku preuzimanja izdanja.

Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona:

- Za informacije o plaćanju, pozovite na 011/2750-035
- Za informacije o izdanjima, pozovite na 011/2750-296


OBAVEŠTENJE: Potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu u roku od 14 dana, u skladu sa članom 28. Zakona o zaštiti potrošača.