Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore


NARUČITE IZDANJE PO CENI OD

550 dinara

Naručivanje izdanja drugih izdavača je moguće isključivo preko sajta.

Pomoć pri naručivanju: 011/2750-035Email Print

Sličnost žigova


Izdavač: Pravni fakultet Univerziteta Union
Povez: meki povez
Format: 16,5cm x 23,5cm


Cena: 550 dinara (PDV je uračunat u cenu)

Autor:

  • Vladimir Marić

U knjizi Sličnost žigova razmatrani su najznačajniji principi ispitivanja sličnosti žigova oblikovani kroz višedecenijsku praksu nacionalnih sudova i zavoda za intelektualnu svojinu. Pravila ispitivanja sličnosti žigova koja je autor opisao treba da pomognu čitaocu da lakše dođe do rešenja svog problema, ali ga ne sprečavaju da samostalno, sledeći svoj osećaj i uzimajući u obzir sve okolnosti konkretnog slučaja, pruži odgovor na pitanje postoji li bitna sličnost među žigovima ili ne. Zaista, praksa ispitivanja sličnosti žigova je nepresušan generator uvek novih nedoumica i nijedan autor ne može da pretenduje da ih sve opiše i objasni. U toj, složenosti sadržana je i lepota ovog pravnog pitanja.


NAPOMENA:

Poštovani autori, ukoliko imate objavljeno pravno ili ekonomsko stručno izdanje i želite da ga oglasite i prodate preko našeg sajta, Vaš predlog možete poslati na e-mail adresu online@paragraf.rs.

Troškovi dostave izdanja drugih izdavača plaćaju se u trenutku preuzimanja izdanja.

Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona:

- Za informacije o plaćanju, pozovite na 011/2750-035
- Za informacije o izdanjima, pozovite na 011/2750-296


OBAVEŠTENJE: Potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu u roku od 14 dana, u skladu sa članom 28. Zakona o zaštiti potrošača.