Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore


NARUČITE IZDANJE PO CENI OD

605 dinara

Naručivanje izdanja drugih izdavača je moguće isključivo preko sajta.

Pomoć pri naručivanju: 011/2750-035Email Print

Radni odnosi u javnom sektoru

Zbornik radova


Izdavač: Glosarijum
Izdanje: 2016
Povez: broširan
Format: 14,5cm x 20cm
Broj strana: 259

Cena: 605 dinara (PDV je uračunat u cenu)

Redaktor:

  • Prof. dr Zoran Ivošević

Zbornik pruža mogućnost čitaocima da se bliže upoznaju sa Zakonom o zaposlenima u autonomnim pokrajinama i jedinicama lokalne samouprave, Zakonom o sistemu plata zaposlenih u javnom sektoru i odredbama o radu u Zakonu o policiji. Ovi zakoni su usvojeni 2016. godine i pridružili su se podsistemu posebnih propisa sadržanih u Zakonu o javnim službama, Zakonu o državnim službenicima, Zakonu o Vojsci Srbije, Zakonu o Bezbednosno-informativnoj agenciji, Zakonu o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja, Zakonu o visokom obrazovanju, Zakonu o javnim preduzećima, Zakonu o javnim organizacijama i drugim zakonima koji pripadaju javnom sektoru. Posebni propisi o radu rasuti u mnogim zakonima primenjuju se u simbiozi sa opštim propisima matičnog Zakona o radu, koja počiva na pravilu (čija se starost meri vekovima) da poseban propis ima jaču pravnu snagu od opšteg. O tome vazda treba voditi računa.


NAPOMENA:

Poštovani autori, ukoliko imate objavljeno pravno ili ekonomsko stručno izdanje i želite da ga oglasite i prodate preko našeg sajta, Vaš predlog možete poslati na e-mail adresu online@paragraf.rs.

Troškovi dostave izdanja drugih izdavača plaćaju se u trenutku preuzimanja izdanja.

Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona:

- Za informacije o plaćanju, pozovite na 011/2750-035
- Za informacije o izdanjima, pozovite na 011/2750-296


OBAVEŠTENJE: Potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu u roku od 14 dana, u skladu sa članom 28. Zakona o zaštiti potrošača.