Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore

Komplet za pripremu za polaganje ispita za službenika za javne nabavke - 3 knjige
AKCIJA

NARUČITE KOMPLET PO CENI OD

3.500 dinara
1.500 dinara

Pomoć pri naručivanju: 011/2750-035Email Print

Komplet za pripremu za polaganje ispita za službenika za javne nabavke

- 3 knjige -


Opšte informacije:


Izdavač: Paragraf Lex
Povez: meki
Cena: 3.500 dinara 1.500 dinara
(PDV uračunat u cenu)


Autori:


  • Spoljni saradnici - predstavnici nadležnih institucija, licencirani službenici za javne nabavke
  • Urednici redakcije stručnih časopisa

Komplet za pripremu za polaganje ispita za službenika za javne nabavke
I knjiga II knjiga III knjiga
Vodič za pripremu ispita za javne nabavke

Format: B5
Broj strana: 195
Zbirka propisa iz oblasti javnih nabavki

Format: A5
Broj strana: 194
Materijal za radionicu "Obuka za polaganje ispita za službenika za javne nabavke"

Format: A4
Broj strana: 166Komplet za pripremu za polaganje ispita za službenika za javne nabavke obuhvata tri knjige:

  • VODIČ ZA PRIPREMU ISPITA priređen po ispitnim oblastima propisanim Pravilnikom o načinu i programu stručnog osposobljavanja i načinu polaganja stručnog ispita za službenika za javne nabavke ("Sl. glasnik RS", br. 77/2014 i 83/2015) sa praktičnim primerima i osmišljenim pitanjima za proveru nivoa poznavanja odredaba propisa i praktičnih znanja iz oblasti primene Zakona o javnim nabavkama.
  • ZBIRKA PROPISA iz oblasti javnih nabavki obuhvata tekst Zakona o javnim nabavkama ("Sl. glasnik RS", br. 124/2012, 14/2015 I 68/2015) i relevantnih podzakonskih akata, priređena bez dodatnih tumačenja i obrazloženja, i kao takva je podobna za korišćenje za vreme ispita za sticanje sertifikata za službenika za javne nabavke.
  • MATERIJAL ZA RADIONICU "Obuka za polaganje ispita za službenika za javne nabavke", obuhvata prezentacije, u kojima su na pregledan način istaknuti bitni delovi i odredbe propisa koje bi posebno trebalo imati u vidu prilikom pripreme za polaganje ispita

Komplet za pripremu za polaganje ispita za službenika za javne nabavke je odličan oslonac svima koji su zaposleni na poslovima javnih nabavki, dobra osnova za sticanje i unapređenje znanja sa ciljem polaganja ispita za sticanje sertifikata za službenika, kao i pouzdan vodič u planiranju i sprovođenju javnih nabavki, uz punu primenu Zakona o javnim nabavkama ("Sl. glasnik RS", br. 124/2012, 14/2015 i 68/2015) i donetih podzakonskih akata.

Izdanje namenjeno prevashodno licima koja se obučavaju za obavljanje poslova javnih nabavki, te polaganje ispita za sticanje sertifikata za službenika za javne nabavke, ali i svim drugim korisnicima koji su uključeni u postupke javnih nabavki sa ciljem da olakša svakodnevni rad, i obezbedi zakonitost i efikasnost u sprovođenju postupaka javnih nabavki.Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona:

- Za informacije o plaćanju, pozovite na 011/2750-035
- Za informacije o izdanjima, pozovite na 011/2750-296


NAPOMENA:

Poštovani autori, ukoliko imate objavljeno pravno ili ekonomsko stručno izdanje i želite da ga oglasite i prodate preko našeg sajta, Vaš predlog možete poslati na e-mail adresu online@paragraf.rs.


OBAVEŠTENJE: Potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu u roku od 14 dana, u skladu sa članom 28. Zakona o zaštiti potrošača.