Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore


NARUČITE IZDANJE PO CENI OD

2.600 dinara

Naručivanje izdanja drugih izdavača je moguće isključivo preko sajta.

Pomoć pri naručivanju: 063/379-736Email Print

Revizija Međunarodni pristup


Izdavač: Mate Beograd
Povez: meki povez
Format: 18,7cm x 24,6cm


Cena: 2.600 dinara (PDV je uračunat u cenu)

Autor:

  • Bahram Soltani

Svet revizije i računovodstva ubrzano se menja. Skorašnji korporativni skandali i finansijski neuspesi naglasili su na dramatičan način potrebu za hitnom reformom. Svetska finansijska tržišta trebaju kvalitetnije informacije i veću kontrolu, kao i odgovornost korporativnih rukovodioca i revizorskih firmi. Ova knjiga analizira ulogu eksternih revizora danas i potrebu za proširenjem njihove uloge van tradicionalnih finansijskih revizija. Ona predstavlja eksternu reviziju u novom svetlu, fokusirajući se na fundamentalna, teoretska pitanja vezana za reviziju na globalnom nivou. U isto vreme, naučićete kako revizija reaguje na najnovije trendove u svetu koji se menja i kako može da ispuni očekivanja koja javnost od nje očekuje.


NAPOMENA:

Poštovani autori, ukoliko imate objavljeno pravno ili ekonomsko stručno izdanje i želite da ga oglasite i prodate preko našeg sajta, Vaš predlog možete poslati na e-mail adresu online@paragraf.rs.

Troškovi dostave izdanja drugih izdavača plaćaju se u trenutku preuzimanja izdanja.

Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona:

- Za informacije o plaćanju, pozovite na 063/379-736
- Za informacije o izdanjima, pozovite na 063/379-675


OBAVEŠTENJE: Potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu u roku od 14 dana, u skladu sa članom 28. Zakona o zaštiti potrošača.