Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore


NARUČITE KOMENTAR PO CENI OD

2.860 dinara

Naručivanje izdanja drugih izdavača je moguće isključivo preko sajta.

Pomoć pri naručivanju: 011/2750-035Email Print

Komentar Zakona o upravnim sporovima


Izdavač: Službeni glasnik
Izdanje: 2012
Povez: tvrd
Format: 16cm x 24cm
Strana: 808

Cena: 2.860 dinara (PDV je uračunat u cenu)

Autor:

  • Zoran R. Tomić

Komentar Zakona o upravnim sporovima nastavak je rada autora, profesora Zorana R. Tomića, na novom Zakonu o upravnim sporovima u čijem sastavljanju je neposredno kao stručnjak učestvovao tokom 2009. godine. Drugo izdanje ovog komentara objavljuje se nešto više od godinu dana, nakon što je prvo iscrpljeno, aktuelizovano sa stanovišta važećih propisa i dopunjeno pojedinim odlukama, stavovima i sentencama Upravnog suda i Vrhovnog kasacionog suda Republike Srbije koji su se u međuvremenu pojavili. Prvi komentar novog Zakona o upravnim sporovima kod nas sadrži podrobna objašnjenja svakog člana Zakona sa opsežnom sudskom praksom i primerena evropska pravila i standarde, kao i ukazivanja na povezane članove i prateće propise, i registar korišćenih pojmova.


NAPOMENA:

Poštovani autori, ukoliko imate objavljeno pravno ili ekonomsko stručno izdanje i želite da ga oglasite i prodate preko našeg sajta, Vaš predlog možete poslati na e-mail adresu online@paragraf.rs.

Troškovi dostave izdanja drugih izdavača plaćaju se u trenutku preuzimanja izdanja.

Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona:

- Za informacije o plaćanju, pozovite na 011/2750-035
- Za informacije o izdanjima, pozovite na 011/2750-296


OBAVEŠTENJE: Potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu u roku od 14 dana, u skladu sa članom 28. Zakona o zaštiti potrošača.