Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore


NARUČITE KOMENTAR PO CENI OD

2.200 dinara

Naručivanje izdanja drugih izdavača je moguće isključivo preko sajta.

Pomoć pri naručivanju: 011/2750-035Email Print

Komentar Zakona o nasleđivanju


Izdavač: Službeni glasnik
Izdanje: 2013
Povez: tvrd
Format: 16cm x 24cm
Strana: 824

Cena: 2.200 dinara (PDV je uračunat u cenu)

Oslanjajući se na pravnu literaturu i sudsku praksu, autor Komentara svestrano tumači sva, a naročito nedovoljno jasna, zakonska rešenja. S obzirom na to da su osnovna rešenja komentarisanog zakona preuzeta nepromenjena iz ranije važećih zakona o nasleđivanju, hronološki su navedene značajne sudske odluke, počev od starijih do novijih. Komentar sadrži važeći tekst Zakona o vanparničnom postupku, stvarne registre pojmova za Zakon o nasleđivanju i Zakon o vanparničnom postupku, šeme krvnog srodstva, šeme zakonskih naslednika, obrasce testamenata i ugovora i tumač pojmova naslednog prava. Komentar je pouzdan i potpun vodič i predstavlja riznicu sudskih odluka, namenjenu prvenstveno sudijama, javnim beležnicima, advokatima, nastavnicima, studentima pravnih fakulteta, kao i svima koji čitaju i tumače Zakon o nasleđivanju.


NAPOMENA:

Poštovani autori, ukoliko imate objavljeno pravno ili ekonomsko stručno izdanje i želite da ga oglasite i prodate preko našeg sajta, Vaš predlog možete poslati na e-mail adresu online@paragraf.rs.

Troškovi dostave izdanja drugih izdavača plaćaju se u trenutku preuzimanja izdanja.

Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona:

- Za informacije o plaćanju, pozovite na 011/2750-035
- Za informacije o izdanjima, pozovite na 011/2750-296


OBAVEŠTENJE: Potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu u roku od 14 dana, u skladu sa članom 28. Zakona o zaštiti potrošača.