Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore


NARUČITE IZDANJE PO CENI OD

880 dinara

Naručivanje izdanja drugih izdavača je moguće isključivo preko sajta.

Pomoć pri naručivanju: 063/379-736Email Print

Inspekcijski nadzor u oblasti zaštite životne sredine


Izdavač: Zadužbina Andrejić
Povez: meki broširan
Format: 15,5cm x 24cm


Cena: 880 dinara (PDV je uračunat u cenu)

Autor:

  • Tatjana Živković

U monografiji se analizira uloga i značaj inspekcije za zaštitu životne sredine u pravnom sistemu Republike Srbije. Polazni element je činjenica da inspekcijske službe u pravnom sistemu svake države zauzimaju određeno mesto i imaju važnu ulogu u ukupnom upravnom nadzoru, što podrazumeva zaokruženu pravnu regulativu i jasno utvrđeni procesni postupak, čiji bi rezultat trebalo da bude efikasno obavljanje inspekcijskih poslova.

Monografija saopštava kakva je efikasnost, odnosno postignuti rezultati obavljanja inspekcijskih poslova u oblasti zaštite životne sredine u Republici Srbiji. U prilog tome dat je pregled pozitivnih propisa iz ove oblasti, koji između ostalog, utvrđuju i obavezu vršenja inspekcijskog nadzora nad primenom odredaba svakog od njih, uz obradu podele nadležnosti inspekcija na svaka tri nivoa vlasti, odnosno republičke, pokrajinske i inspekcijske na lokalnom nivou.


NAPOMENA:

Poštovani autori, ukoliko imate objavljeno pravno ili ekonomsko stručno izdanje i želite da ga oglasite i prodate preko našeg sajta, Vaš predlog možete poslati na e-mail adresu online@paragraf.rs.

Troškovi dostave izdanja drugih izdavača plaćaju se u trenutku preuzimanja izdanja.

Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona:

- Za informacije o plaćanju, pozovite na 063/379-736
- Za informacije o izdanjima, pozovite na 063/379-675


OBAVEŠTENJE: Potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu u roku od 14 dana, u skladu sa članom 28. Zakona o zaštiti potrošača.