Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore


NARUČITE IZDANJE PO CENI OD

2.600 dinara

Naručivanje izdanja drugih izdavača je moguće isključivo preko sajta.

Pomoć pri naručivanju: 011/2750-035Email Print

Financijsko računovodstvo


Izdavač: Mate
Povez: meki broširan
Format: 19,0 cm x 24,5 cm


Cena: 2.600 dinara (PDV je uračunat u cenu)

Autori:

  • Kristofer Nobes
  • Dejvid Aleksander

Financijsko računovodstvo idealna je knjiga za bilo koga s malo prethodnog znanja ili kome je ovo područje novo. Njezin se jasan stil pisanja i jedinstven međunarodni fokus nadograđuje na uspjeh prethodnih izdanja podučavanjem financijskog računovodstva na način koji nije vezan za određenu zemlju.

Karakteristike knjige: knjiga daje pregled IFRS-ovih skraćenica i rečnik pojmova korišćenih u IFRS-u (i u računovodstvu Velike Britanije i SAD-a) okviri "Aktivnosti" i "Zašto je to važno" integrisani su u svako poglavlje kako bi izazvali studente i podstakli daljnje učenje opširne vežbe na kraju svakog poglavlja omogućavaju studentima da provere svoje učenje posebni dodaci o dvostrukom knjigovodstvu, zahtevima IFRS-a i Četvrte smernice EU omogućavaju studentima da prilagode knjigu svojim pojedinačnim potrebama učenja knjiga je potpuno ažurirana da uključi sve nove promene ažurirani stvarni primeri iz širokog raspona zemalja daju ovom tekstu realnu međunarodnu perspektivu tekst je idealan za studente osnovnih i MBA studija širom svieta, kojima je to prvi predmet u finansijskom računovodstvu.


NAPOMENA:

Poštovani autori, ukoliko imate objavljeno pravno ili ekonomsko stručno izdanje i želite da ga oglasite i prodate preko našeg sajta, Vaš predlog možete poslati na e-mail adresu online@paragraf.rs.

Troškovi dostave izdanja drugih izdavača plaćaju se u trenutku preuzimanja izdanja.

Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona:

- Za informacije o plaćanju, pozovite na 011/2750-035
- Za informacije o izdanjima, pozovite na 011/2750-296


OBAVEŠTENJE: Potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu u roku od 14 dana, u skladu sa članom 28. Zakona o zaštiti potrošača.