Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore

Email Print

Nazad na rubriku NBS i bankeKomentar urednika:

Ovaj obrazac nije propisan, preuzet je sa veb sajta Narodne banke Srbije, www.nbs.rs. Obrazac je objavljen kao sastavni deo Instrukcije o načinu privremene isplate penzija za lica sa navršenih 65 i više godina života, koja je objavljena 24. marta 2020. godine.

Punomoćje je potrebno lično potpisati, nije moguće to učiniti elektronskim potpisom. Lice na koje glasi punomoćje, prilikom podizanja sredstava, odnosno izdavanja/reizdavanja kartice, mora da ponese ličnu kartu vlasnika računa.

PRISTUP
Klikom na gornji link otvarate obrazac u PDF formatu, odnosno odgovarajuću veb stranicu.

KAKO POPUNITI OBRAZAC?
Kako bi ste pregledali ili popunili obrazac potrebno je da na Vašem računaru imate instaliran program koji podržava PDF format. Jedan od najpopularnijih je Adobe Reader, koji besplatno možete preuzeti ovde.

KAKO SAČUVATI OBRAZAC?
Ukoliko želite da sačuvate nepopunjen obrazac na Vašem računaru, potrebno je da imate instaliran program koji podržava PDF format.
Ako želite da sačuvate popunjen obrazac, pre nego što ga otvorite i popunite potrebno je da na Vašem računaru imate instaliran program PDF-XChange, koji besplatno možete preuzeti... ovde.

PREDLOZI I SUGESTIJE:
Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili predloge vezano za obrasce ili imate sugestije koje biste dodatne obrasce želeli da vidite na našem veb sajtu, pišete nam na adresu redakcija@paragraf.rs

Nazad na rubriku NBS i banke