Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore

Email Print

Nazad na rubriku Porezi na imovinuKOMENTAR:

Оd 1. januara 2018. godine ova poreska prijava se podnosi u elektronskom obliku, osim kada su podnosioci obveznici - fizička lica koja podnose poresku prijavu koja nije u vezi sa obavljanjem delatnosti. Ova lica mogu poresku prijavu podneti ili u elektronskom obliku ili u pisаnom obliku - neposredno ili putem pošte.

Poreska prijava u elektronskom obliku podnosi se upotrebom elektronskih servisa Poreske uprave, na način propisan pravilnikom kojim se uređuje podnošenje poreske prijave elektronskim putem.

PRISTUP
Klikom na gornji link otvarate obrazac u PDF formatu, odnosno odgovarajuću veb stranicu.

KAKO POPUNITI OBRAZAC?
Kako bi ste pregledali ili popunili obrazac potrebno je da na Vašem računaru imate instaliran program koji podržava PDF format. Jedan od najpopularnijih je Adobe Reader, koji besplatno možete preuzeti ovde.

KAKO SAČUVATI OBRAZAC?
Ukoliko želite da sačuvate nepopunjen obrazac na Vašem računaru, potrebno je da imate instaliran program koji podržava PDF format.
Ako želite da sačuvate popunjen obrazac, pre nego što ga otvorite i popunite potrebno je da na Vašem računaru imate instaliran program PDF-XChange, koji besplatno možete preuzeti... ovde.

PREDLOZI I SUGESTIJE:
Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili predloge vezano za obrasce ili imate sugestije koje biste dodatne obrasce želeli da vidite na našem veb sajtu, pišete nam na adresu redakcija@paragraf.rs

Nazad na rubriku Porezi na imovinu