Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore
Email Print

RASPISAN KONKURS ZA SUFINANSIRANJE PROJEKATA LOKALNIH SAMOUPRAVA


Pokrajinski sekretarijat za međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu raspisao je Konkurs za sufinansiranje realizacije prioriteta iz lokalnih strateških planova koji doprinose ujednačavanju stepena razvijenosti lokalnih zajednica na teritoriji AP Vojvodine, i za sufinansiranje realizacije projekata koji doprinose efikasnom upravljanju razvojem jedinica lokalne samouprave.

Resorni Sekretarijat sufinansiraće do 85 odsto od ukupne vrednosti projekta koji doprinose ujednačavanju stepena razvijenosti lokalnih zajednica i projekte koji doprinose efikasnom upravljanju razvojem jedinica lokalne samouprave usklađeno sa razvojnim i EU programima, koji su usmereni na poboljšanje uslova za investiranje, novo zapošljavanje i poboljšanje kvaliteta života građana.

Sredstva za Konkurs obezbeđena su u ukupnom iznosu od 29.859.000 dinara, a rok za podnošenje prijava je 9. novembar 2012. godine.

Kompletan tekst Konkursa i konkursnu dokumentaciju možete preuzeti na sajtu http://www.region.vojvodina.gov.rs/. (ONLINE)

Izvor: Vebsajt Vlade Autonomne Pokrajine Vojvodine, 29.10.2012.