Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore
Email Print

DRUGO VANREDNO ZASEDANJE NARODNE SKUPŠTINE REPUBLIKE SRBIJE U 2013. GODINI: Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o zaštiti vazduha, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o trgovini i o Predlogu zakona o izmenama i dopunama Zakona o žigovima


Završena rasprava u načelu i u pojedinostima o svim tačkama dnevnog reda.Petog dana rada, 29. januara, Narodna skupština je, u prepodnevnom delu sednice, vodila i zaključila pretres u pojedinostima o Predlogu zakona o izmenama i dopunama Zakona o zaštiti vazduha.

Na početku rada, predsednici, odnosno ovlašćeni predstavnici poslaničkih grupa narodni poslanici Ranka Savić, Žika Gojković,Zaharije Trnavčević, Vesna Milekić, Siniša Kovačević, Janko Veselinović i Kenan Hajdarević zatražilisu obaveštenja i objašnjenja u skladu sa članom 287. Poslovnika Narodne skupštine.

U popodnevnom delu sednice, Narodna skupština obavila je pretres u pojedinostima o Predlogu zakona o izmenama i dopunama Zakona o trgovini i o Predlogu zakona o izmenama i dopunama Zakona o žigovima.

Pošto je Narodna skupština obavila raspravu u načelu i u pojedinostima o svim tačkama dnevnog reda sednice Drugog vanrednog zasedanja Narodne skupštine RS u 2013. godini, predsednik Narodne skupštine mr Nebojša Stefanović odredio je sredu, 30. januar 2013. godine sa početkom u 11 časova, kao Dan za glasanje o tačkama dnevnog reda sednice Drugog vanrednog zasedanja Narodne skupštine u 2013. godini.

Narodna skupština nastavlja rad u sredu, 30. januara, u 11 časova.

Izvor: Vebsajt Narodne skupštine Republike Srbije, 29.1.2013.