Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore
Email Print

BESPLATNI VEB SAJTOVI ZA MALA I SREDNJA PREDUZEĆA


Predstavnici malih i srednjih preduzeća (MSP) imaće mogućnost da putem novog sajta Kioskpages.com besplatno naprave svoj veb sajt bez ikakve pomoći IT stručnjaka, i da na taj način predstave svoje ponude sve većem broju onlajn korisnika.

Takođe, mali i srednji biznismeni mogu i sami da optimizuju svoje Kiosk Strane zahvaljujući jednostavnim koracima i savetima u toku pravljenja njihove veb strane, saopšteno je iz PR službe Kioskpages.com.

Oni takođe imaju mogućnost da postavljaju dnevne, nedeljne i mesečne specijalne ponude koje će privući mušterije na njihovu Kiosk Stranu.

Iz Kioskpages-a navode da je jedan od razloga za lansiranje ovakvg sajta i činjenica da kapitalizam uništava male prodavnice, dok sa druge strane daje sve više moći ogromnim lancima marketa, pogotovu tokom ekonomske krize.

Oni smatraju da je internet jedino tržište u kome ekonomska kriza nije uznapredovala, i navode da su "upravo zbog toga odlučili da omoguće svim malim i srednjim biznisima da dođu na internet tržište i postanu vidljiviji onlajn mušterijama, čiji broj raste iz dana u dan".

Prema njihovim rečima, Kioskpages.com predstavlja onlajn bazu svih biznisa i mesto gde zdrava konkurencija stvara uspeh za sve.

Izvor: eKapija.com, 28.8.2013.