Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore
Email Print

DRUGA SEDNICA PRVOG REDOVNOG ZASEDANJA NARODNE SKUPŠTINE RS U 2013. GODINI: Nastavljen rad po dnevnom redu načelnim preresom Predloga zakona o izmenama i dopunama Zakona o radu


Trećeg dana rada, 28.marta, Narodna skupština Republike Srbije nastavila je rad načelnim pretresom o Predlogu zakona o izmenama i dopunama Zakona o radu.

Pre prelaska na rad po dnevnom redu sednice, predsednici, odnosno, ovlašćeni predstavnici poslaničkih grupa, narodni poslanici Neven Cvetićanin, Zoran Ostojić, Konstantin Arsenović, Miodrag Đidić, Mirko Čikiriz, Nikola Jovanović, Milan Lapčević, Janko Veselinović i Ljubica Mrdaković Todorović zatražili su obaveštenja i objašnjenja u skladu sa članom 287. Poslovnika Narodne skupštine.

Predsedavajuća sednici, potpredsednica Narodne skupštine Vesna Kovač, pozdravila je u svoje, i u ime narodnih poslanika, studente Fakulteta za inženjerski menadžment, koji su, sa galerije Velike sale, pratili deo sednice Narodne skupštine.

Takođe, u toku rada, predsedavajući sednici, potpredsednik Narodne skupštine Konstantin Arsenović, pozdravio je u svoje, i u ime narodnih poslanika, 65 mladih iz Bujanovca, Preševa i Vranja, koji su pratili rad Narodne skupštine, sa galerije Velike sale.

Do kraja dana narodni poslanici vodili su načeni pretres o Predlogu zakona o izmenama i dopunama Zakona o radu.

Narodna skupština nastavlja rad u utorak, 2.aprila, sa početkom u 11 časova. 

Izvor: Vebsajt Narodne skupštine Republike Srbije, 28.3.2013.