Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore
Email Print

STRUČNI SKUP: NACRT GENERALNOG URBANISTIČKOG PLANA BEOGRADA: 28. novembar 2012. godine


Udruženje saobraćaja i telekomunikacija i Udruženje industrije Privredne komore Beograda u saradnji sa gradom Beogradom - Sekretarijatom za urbanizam i građevinske poslove i JUP Urbanističkim zavodom Beograda, organizuju stručno - privredni skup na temu: Nacrt Generalnog urbanističkog plana Beograda.

U Planu su definisana osnovna rešenja, politike, smernice i propozicije zaštite, uređenje i razvoj osnovnih resursa i vrednosti koje čine jedinstven kompleks sa prostorom u funkcionalnom regionalnom okruženju. Predložena planska rešenja predstavljaju obavezu određenih institucija u realizaciji, odnosno osnov za obezbeđenje javnog dobra i opšteg interesa sa zaštitom privatnog interesa i slobodnog tržišta.

Stručno - privredni skup će biti održan u sredu 28. novembra 2012. godine sa početkom u 12 časova, u sali na VI spratu Privredne komore Beograda.

Za detaljnije informacije se možete javiti sekertaru Udruženja saobraćaja i telekomunikacija Privredne komore Beograda mr D. Stefanoviću na telefon 2642 855 ili na imejl stefanovicd@kombeg.org.rs.

Izvor: Vebsajt Privredne komore Beograda, 26.11.2012.