Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore
Email Print

DEVETA SEDNICA DRUGOG REDOVNOG ZASEDANJA NARODNE SKUPŠTINE RS U 2012. GODINI: Određen dan za glasanje, 24.12.2012. godine


Petog dana rada, 21. decembra, Narodna skupština vodila je i zaključila pretres u pojedinostima o Predlogu zakona o izmeni Zakona o podsticanju građevinske industrije Republike Srbije u uslovima ekonomske krize.

U nastavku rada, Narodna skupština prešla je na pretres u pojedinostima o Predlogu zakona o davanju garancije Republike Srbije u korist Nemačke razvojne banke KfW, Frankfurt na Majni, po zaduženju Javnog preduzeća "Elektroprivreda Srbije", Beograd (Projekat "Unapređenje tehnologije eksploatacije u RB Kolubara u cilju povećanja efikasnosti termoelektrana i smanjenja uticaja na životnu sredinu"). Pošto na Predlog zakona nisu podneti amandmani, Narodna skupština će u danu za glasanje odlučivati o Predlogu zakona u celini.

U nastavku sednice, Narodna skupština obavila je pretres u pojedinostima o Predlogu zakona o izmenama i dopunama Zakona o plovidbi i lukama na unutrašnjim vodama i Predlogu zakona o izmenama i dopunama Zakona o planiranju i izgradnji.

Pošto je Narodna skupština zaključila pretres o svim tačkama dnevnog reda Devete sednice Drugog redovnog zasedanja, potpredsednik Narodne skupštine Konstantin Arsenović odredio je ponedeljak, 24. decembar 2012. godine, sa početkom u 10 časova, kao Dan za glasanje o svim tačkama dnevnog reda Devete sednice Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine u 2012. godini.

Narodna skupština nastavlja rad u ponedeljak, 24. decembra, u 10 časova.

Izvor: Vebsajt Narodne skupštine Republike Srbije, 23.12.2012.