Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore
Email Print

STRUČNI SKUP: "RAZMATRANJE PRIMENE PRAVILNIKA O USLOVIMA KOJE MORA DA ISPUNJAVA PRIVREDNO DRUŠTVO, ODNOSNO OGRANAK PRIVREDNOG DRUŠTVA ILI SREDNJA STRUČNA ŠKOLA KOJI VRŠE OSPOSOBLJAVANJE KANDIDATA ZA VOZAČE": 29. oktobar 2013. godine


Prema inicijativi i planiranim aktivnostima, Udruženje saobraćaja i telekomunikacija Privredne komore Beograda u saradnji sa nadležnim institucijama, organizuje privredno - stručni skup na temu: "Razmatranje primene Pravilnika o uslovima koje mora da ispunjava privredno društvo, odnosno ogranak privrednog društva ili srednja stručna škola koja vrši osposobljavanje kandidata za vozače".

Pravilnik o uslovima koje mora da ispunjava privredno društvo, odnosno ogranak privrednog društva ili srednja stručna škola koji vrše osposobljavanje kandidata za vozače ("Sl. glasnik RS", br. 53/2012) stupa na snagu 25. oktobra 2013. godine i on sadrži dosta novina u pogledu uslova za teoretsku i praktičnu obuku kandidata. Sa ciljem da se omogući kontinuitet u obuci, nadležne institucije su pomerile rok za ispunjenje pojedinih zahteva sve dok se ne steknu uslovi za njihovu primenu. Zakon o bezbednosti saobraćaja na putevima Republike Srbije i usvojeni propisi koje treba neprekidno unapređivati, predstavljaju kvalitetan osnov za bezbedno učestvovanje u saobraćaju.

Na skup su pozvani predstavnici nadležnih ministarstava, Agencije za bezbednost saobraćaja, univerziteta, visokih i srednjih stručnih škola, autoškola, javnih preduzeća, privrednih društava, privrednih komora i drugi.

Skup će se održati u utorak 29. oktobra 2013. godine u 12 časova u Privrednoj komori Begrada, Kneza Miloša 12, sala na VI spratu. Za više informacija možete se obratiti Slavici Petrović, d.i.s. savetniku u Udruženju saobraćaja i telekomunikacija na telefon 2643 199 ili na e-mail: petrovics@kombeg.org.rs.

Izvor: Vebsajt Privredne komore Beograda, 22.10.2013.

<<< Nazad na ostale vesti