Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore
Email Print

TREĆA SEDNICA PRVOG REDOVNOG ZASEDANJA NARODNE SKUPŠTINE REPUBLIKE SRBIJE U 2013. GODINI: Dan za glasanje - 22. maj 2013. godine – Na dnevnom redu Predlog zakona o objavljivanju zakona i drugih propisa i akata i Predlog zakona o izmeni i dopuni Zakonika o krivičnom postupku


Osmog dana rada, 21. maja, Narodna skupština nastavila je rad pretresom u pojedinostima o Predlogu zakona o objavljivanju zakona i drugih propisa i akata i Predlogu zakona o izmeni i dopuni Zakonika o krivičnom postupku.

Na početku rada, predsednici, odnosno ovlašćeni predstavnici poslaničkih grupa narodni poslanici Miloš Aligrudić, Aleksandar Jugović, Bojan Đurić, Janko Veselinović, Saša Dujović, Dubravka Filipovski i Milovan Drecun zatražili su obaveštenja i objašnjenja u skladu sa članom 287. Poslovnika Narodne skupštine.

Do kraja rada, Narodna skupština obavila je pretres u pojedinostima o Predlogu zakona o objavljivanju zakona i drugih propisa i akata i Predlogu zakona o izmeni i dopuni Zakonika o krivičnom postupku.

Pošto je Narodna skupština obavila raspravu o svim tačkama dnevnog reda sednice, predsedavajuća sednici, potpredsednica Narodne skupštine Vesna Kovač odredila je sredu, 22. maj, sa početkom u 10 časova, kao Dan za glasanje o svim tačkama dnevnog reda Treće sednice Prvog redovnog zasedanja Narodne skupštine u 2013. godini.

Narodna skupština nastavlja rad u sredu, 22. maja u 10 časova.

Izvor: Vebsajt Narodne skupštine Republike Srbije, 21.5.2013.