Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore
Email Print

TREĆA SEDNICA PRVOG REDOVNOG ZASEDANJA NARODNE SKUPŠTINE REPUBLIKE SRBIJE U 2013. GODINI: ZAKLJUčEN PRETRES U POJEDINOSTIMA O PREDLOGU ZAKONA O żELEZNICI


Šestog dana rada, 16. maja, Narodna skupština nastavila je rad zajedničkim jedinstvenim pretresom o predlozima odluka po tačkama 12, 13. i 14. dnevnog reda.

Na početku rada, predsednici, odnosno ovlašćeni predstavnici poslaničkih grupa narodni poslanici Žika Gojković, Radoslav Komlenović, Ivan Bauer, Miljenko Dereta, Slavica Saveljić, Milan lapčević, Saša Dujović, dr Janko Veselinović i Miodrag Linta zatražili su obaveštenja i objašnjenja u skladu sa članom 287. Poslovnika Narodne skupštine.

U prepodnevnom delu sednice,Narodna skupština zaključila je zajednički jedinstveni pretres o Predlogu odluke o dopunama Odluke o razrešenju i imenovanju članova i zamenika članova Republičke izborne komisije, koji je podnela Poslanička grupa Liberalno demokratska partija, Predlogu odluke o izmenama Odluke o izboru članova i zamenika članova odbora Narodne skupštine Republike Srbije, koji je podnela Poslanička grupa Ujedinjeni regioni Srbije i Predlogu odluke o izmenama Odluke o izboru članova i zamenika članova odbora Narodne skupštine Republike Srbije, koji je podnela Poslanička grupa Demokratska stranka.

Narodna skupština nastavila je rad pretresom u pojedinostima o Predlogu zakona o železnici.

Do kraja dana, Narodna skupština zaključila je pretres u pojedinostima o Predlogu zakona o železnici.

Narodna skupština nastavlja rad u ponedeljak, 20. maja u 10 časova.

Izvor: Vebsajt Narodne skupštine Republike Srbije, 16.5.2013.