Paragraf besplatno • Besplatni propisi • Besplatni obrasci • Aktuelni statistički podaci • Paragraf sertifikat
• Kalendar poreskih obaveza • Državni i ostali praznici - neradni dani • Registar službenih glasila • 100 pitanja 100 odgovoraDODELJENE PRESTIŽNE NAGRADE BIZNIS PARTNER


U IZBORU NAJBOLJIH KOMPANIJA I INSTITUCIJA IZ REGIONA ZA PRESTIŽNU TRADICIONALNU NAGRADU BIZNIS PARTNER, RADIO-TELEVIZIJA VOJVODINE DOBILA JE REGIONALNU NAGRADU, U KATEGORIJI MEDIJA BIZNIS PARTNER

Ova nagrada dodeljuje se od 1995. godine, u cilju skretanja pažnje javnosti i promovisanja kompanija i institucija koje se u poslovanju rukovode visokim profesionalnim standardima.

U obrazloženju dodeljene nagrade RTV-u navodi se da je naša kuća, kao nezavisan javni radiodifuzni servis građana Vojvodine, na srpskom i jezicima nacionalnih zajednica, kroz nepristrasno informisanje, doprinela boljem kvalitetu života svakog pojedinca i društva u celini.

Dodaje se da je RTV pružio punu podršku privrednim subjektima, u cilju prosperiteta Srbije i regiona.

U ime RTV-a nagradu je primio pomoćnik direktora za ljudske resurse i logistiku Duško Šušak.

Nagrade "Medija Biznis partner  2012" dodeljene su i kompanijama Radio-televizija Srbije, Ringier Aksel Springer, nedeljniku Novi magazin iz Srbije i Privrednom vjesniku iz Hrvatske.

Nagradu "Regionalni biznis partner 2012" dobile su kompanije Adris Grupa iz Hrvatske, Kesz Holding iz Mađarske, Tim Net Internešenel iz Rumunije, GD Granit iz Makedonije, Sopharma iz Bugarske, Tvornica cementa Kakanj iz Bosne i Hercegovine (BiH) i HG Budvanska rivijera iz Crne Gore.

Nagrada "Biznis partner plus 2012" pripala je Mešer Tehnogasu iz Srbije za posebnu brigu o lokalnoj zajednici.

Nagrada "Biznis partner ekstra 2012" dobila Opština Pećinci za poseban doprinos u poboljšanju poslovne klime i razvoju saradnje u regionu, a Rudarskom basenu Kolubara pripala je nagrada "Eko biznis partner 2012" zato što je u poslovanju pokazao "izuzetnu svest o zaštiti životne sredine."

Za doprinos usavršavanju veština i znanja menadžera u regionu, nagradu "Edu-Biznis partner 2012" dobio je Fakultet organizacionih nauka iz Beograda, a nagrada "Biznis partner specijal 2012" pripala Centru lepih umetnosti Gvernerijus iz Beograda za doprinos promociji domaćih i svetskih kulturnih vrednosti.

Ista nagrada, ali za kontinuirano zalaganje i humanitarne akcije od opšteg društvenog i nacionalnog značaja pripala je Humanitarnom društvu "Nezaboravak".

Dodeljivanju nagrade prisustvovao je ministar kulture Predrag Marković.

Ovo priznanje dodeljuje "Mas media internešenel".

Izvor: RTV

<<< Nazad na ostale vesti