Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore
Email Print

PRVA SEDNICA PRVOG REDOVNOG ZASEDANJA NARODNE SKUPŠTINE RS U 2013. GODINI: OBAVLJENA RASPRAVA U POJEDINOSTIMA O PREDLOGU ZAKONA O POSEBNIM USLOVIMA ZA UPIS PRAVA SVOJINE NA OBJEKTIMA IZGRAđENIM BEZ GRAđEVINSKE DOZVOLE


Petog dana rada, 14.marta, Narodna skupština nastavila je rad raspravom u pojedinostima o Predlogu zakona o posebnim uslovima za upis prava svojine na objektima izgrađenim bez građevinske dozvole.

Pre prelaska na rad po dnevnom redu sednice, predsednici, odnosno, ovlašćeni predstavnici poslaničkih grupa, narodni poslanici Žika Gojković, Olena Papuga, Miroslav Markićević, Zoran Ostojić, Jelena Travar Miljević, Slobodan Samardžić, Vesna Marjanović i Ljubiša Stojmirović zatražili su obaveštenja i objašnjenja u skladu sa članom 287. Poslovnika Narodne skupštine.

U prepodnevnom delu rada, Narodna skupština obavila je raspravu u pojedinostima o Predlogu zakona o posebnim uslovima za upis prava svojine na objektima izgrađenim bez građevinske dozvole.

Pošto je Narodna skupština obavila raspravu o svim tačkama dnevnog reda sednice, predsedavajuća sednici, potpredsednica Narodne skupštine Vesna Kovač, odredila je petak, 15.mart, sa početkom u 11 časova, kao Dan za glasanje o tačkama dnevnog reda Prve sednice Prvog redovnog zasedanja Narodne skupštine u 2013.godini.

Narodna skupština nastavlja rad u petak, 15.marta, sa početkom u 11 časova. 

Izvor: Vebsajt Narodne skupštine Republike Srbije, 14.3.2013.