Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore
Email Print

PETA SEDNICA DRUGOG REDOVNOG ZASEDANJA NARODNE SKUPŠTINE REPUBLIKE SRBIJE U 2012. GODINI


U Danu za glasanje, 13. novembra 2012. godine, Narodna skupština je većinom glasova narodnih poslanika donela Odluku o izboru Saveta guvernera Narodne banke Srbije i Odluku o izboru direktora Uprave za nadzor nad finansijskim institucijama, nakon čega je predsednik Narodne skupštine, u ime narodnih poslanika i u svoje ime, čestitao na izboru novoizabranim članovima Saveta guvernera NBS i direktoru Uprave uprave za nadzor nad finansijskim institucijama i poželeo im uspeh u radu.

Narodna skupština usvojila je: Predlog odluke o izmenama Odluke o izboru članova i zamenika članova odbora Narodne skupštine, koji je podnela poslanička grupa Jedinstvena Srbija, Predlog odluke o izmenama Odluke o izboru članova i zamenika članova odbora Narodne skupštine Republike Srbije, koji je podnela Poslanička grupa Srpska napredna stranka i Predlog odluke o izmenama Odluke o utvrđivanju sastava stalnih delegacija Narodne skupštine Republike Srbije u međunarodnim parlamentarnim institucijama, koji je podneo predsednik Narodne skupštine mr Nebojša Stefanović.

U Danu za glasanje, Narodna skupština odlučivala je i o povredama Poslovnika i odlučila da nije bilo povrede Poslovnika.

Pošto je Narodna skupština obavila razmatranje svih tačaka dnevnog reda i odlučivanje o njima, predsednik Narodne skupštine mr Nebojša Stefanović zaključio je Petu sednicu Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2012. godini.

Izvor: Vebsajt Narodne skupštine Republike Srbije, 13.11.2012.