Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore
Email Print

JAVNI POZIV ZA DODELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA U OKVIRU PROGRAMA PODRŠKE REGIONALNOM I LOKALNOM RAZVOJU U 2013. GODINI: ROK ZA PRIJAVU - 1. NOVEMBAR 2013.


Na osnovu člana 7. Zakona o budžetu Republike Srbije za 2013. godinu ("Službeni glasnik RSˮ, br. 114/12 i 59/13) i Uredbe o utvrđivanju Programa podrške regionalnom i lokalnom razvoju u 2013. godini ("Službeni glasnik RSˮ, br.68/13), Ministarstvo regionalnog razvoja i lokalne samouprave raspisuje javni poziv za za dodelu bespovratnih sredstava u okviru Programa podrške regionalnom i lokalnom razvoju u 2013. godini za meru povećanja regionalne i lokalne konkurentnosti i meru sufinansiranja učešća akreditovanih regionalnih razvojnih agencija i jedinica lokalne samouprave u realizaciji regionalnih i lokalnih projekata

Meru povećanja regionalne i lokalne konkurentnosti i meru sufinansiranja učešća akreditovanih regionalnih razvojnih agencija i jedinica lokalne samouprave u realizaciji regionalnih i lokalnih projekata u 2013. godini, sprovodi Ministarstvo regionalnog razvoja i lokalne samouprave u saradnji sa Nacionalnom agencijom za regionalni razvoj.

Uslove učestvovanja u postupku i kompletan tekst poziva možete naći na linku http://narr.gov.rs/index.php/Info/Konkursi/Javni-poziv-za-dodelu-bespovratnih-sredstava-u-okviru-Programa-podrshke-regionalnom-i-lokalnom-razvoju-u-2013.-godini (ONLINE).

Izvor: Vebsajt Nacionalne agencije za regionalni razvoj,13.8.2013.