Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore
Email Print

OSMA SEDNICA DRUGOG REDOVNOG ZASEDANJA NARODNE SKUPŠTINE REPUBLIKE SRBIJE U 2012. GODINI: ZAKLJUčENA RASPRAVA U POJEDINOSTIMA O PREDLOżENIM ZAKONIMA


Dvanaestog dana rada, 12. decembra, Narodna skupština nastavila je i zaključila pretres u pojedinostima o Predlogu zakona o javnim preduzećima.

Narodna skupština je, na osnovu Odluke Republičke izborne komisije i na predlog Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja, konstatovala potvrđivanje mandata narodnim poslanicima Vesni Rakonjac, izabranoj sa Izborne liste Pokrenimo Srbiju - Tomislav Nikolić i Srđanu Milivojeviću, izabranom sa Izborne liste Izbor za bolji život - Boris Tadić. Narodni poslanici su zatim položili zakletvu.

U prepodnevnom delu sednice, Narodna skupština vodila je i zaključila raspravu u pojedinostima o Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o Fondu za razvoj Republike Srbije.

Do kraja dana, Narodna skupština vodila je i zaključila raspravu u pojedinostima o Predlogu zakona o izmeni i dopuni Zakona o privatizaciji, Predlogu zakona o zateznoj kamati, Predlogu zakona o izmeni Zakona o osiguranju i Predlogu zakona o izmenama i dopunama Zakona o autorskom i srodnim pravima.

Narodna skupština nastavlja rad u četvrtak, 13. decembra, u 10 časova.

Izvor: Vebsajt Narodne skupštine Republike Srbije, 12.12.2012.