Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore

NACRT ZAKONA O ZAŠTITI TOPOGRAFIJA POLUPROVODNIČKIH PROIZVODA NA JAVNOJ RASPRAVI OD 8. DO 28. NOVEMBRA 2012. GODINE


U periodu od 8. novembra 2012. godine do 28. novembra 2012. godine sprovodi se javna rasprava o radnoj verziji Nacrta zakona o zaštiti topografija poluprovodničkih proizvoda.

Odbor za privredu i finansije Vlade Republike Srbije je na sednici održanoj 6. novembra 2012. godine odredio Program javne rasprave o radnoj verziji Nacrta zakona o zaštiti topografija poluprovodničkih proizvoda. Javna rasprava o Nacrtu zakona o zaštiti topografija poluprovodničkih proizvoda sprovodi se u periodu od 8. novembra 2012. godine do 28. novembra 2012. godine.

Učesnici u javnoj raspravi su svi subjekti zainteresovani za pitanja sistema zaštite topografija poluprovodničkih proizvoda: proizvođači štampanih kola, lica koja se bave modelovanjem električnih kola, kao i dizajnom i izradom gotovih štampanih ploča, advokati, zastupnici upisani u Registar zastupnika koji vodi Zavod za intelektualnu svojinu, državni organi i drugi.

Tekst Nacrta zakona je postavljen na sajt Zavoda za intelektualnu svojinu www.zis.gov.rs i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja www.mpn.gov.rs

Primedbe, predlozi i sugestije dostavljaju se Zavodu za intelektualnu svojinu na e-mail: zis@zis.gov.rs i amihailovic@zis.gov.rs ili poštom na adresu: Zavod za intelektualnu svojinu, Beograd, Kneginje Ljubice 5.

Nacrt zakona o zaštiti topografija poluprovodničkih proizvoda http://www.mpn.gov.rs/userfiles/naukavesti/prilozi/Zakon%20o%20topgrafiji%20poluprovodnickih%20proizvoda%20ZA%20SAJT.pdf (ONLINE)

Izvor: Vebsajt Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, 8.11.2012.