Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore
Email Print

JAVNA RASPRAVA O PREDLOGU STRATEGIJE REFORME JAVNE UPRAVE: PRIJAVA ZA UčEšćE 9. MAJA DO 14.30 čASOVA


Pozivamo Vas da u petak, 10. maja 2013. godine sa početkom u 9.30 časova prisustvujete javnoj raspravi o Radnoj verziji strategije reforme javne uprave, koja će biti održana u “Palati Srbija” (sala Srbija), Bulevar Mihaila Pupina br. 2 (ulaz za medije na istočnom krilu).

Javnu raspravu otvoriće ministar pravde i državne uprave Nikola Selaković, a prisutnima će se obratiti i šef Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji Vensan Dežer. Takođe, javnoj raspravi će prisustvovati i članovi radne grupe koji su učestvovali u izradi strategije, kao i ostala stručna javnost.

Ukoliko ste u prilici da ispratite događaj, molimo Vas da Vaše prisustvo potvrdite do četvrtka (09.05.2013.) najkasnije do 16.30 časova putem elektronske pošte na press@mpravde.gov.rs. Potrebno je da prosledite Vaše ime, prezime, kao i matični broj. Registracija učesnika od 9 do 9.30 časova.

Kontakt osoba:

Milica Vučković
060/043-62-93
press@mpravde.gov.rs

Radnu verziju Strategije i Akcioni plan za njeno sprovođenje možete pronaći u rubrici "Radne verzije propisa", http://www.mpravde.gov.rs/sekcija/53/radne-verzije-propisa.php, gde možete preuzeti agendu javne rasprave.

www.mpravde.gov.rs

Izvor: