Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore
Email Print

SEDNICA SKUPŠTINE GRADA BEOGRADA: 9. NOVEMBRA 2012. GODINE


Predsednik Skupštine grada Beograda Aleksandar Antić sazvao je za petak, 9. novembar, u 10 časova petu sednicu Skupštine grada Beograda.

Na dnevnom redu nalazi se Predlog studije opšteg koncepta metro sistema grada Beograda, Predlog o izmenama Odluke o komunalnom redu u gradu, kao i Predlog o izmeni Zaključka o pristupanju promeni Statuta grada Beograda.

Pred odbornicima će se naći i Predlog plana detaljne regulacije kompleksa Kliničko-bolničkog centra "Dr Dragiša Mišović - Dedinje" između Bulevara mira, Ljutice Bogdana i Dragorske, zatim planova detaljne regulacije za stambene blokove između ulica Cara Dušana, Ugrinovačke i Laze Jovanovića u opštini Zemun, te planova regulacije za raskrsnicu "Krivaja", novi prilaz groblju u opštini Lazarevac.

Odbornici će razmatrati i Predlog odluke o načinu postupanja sa stvarima koje su u javnoj svojini grada Beograda, na kojima Beograd ima svojinska ovlašćenja. Takođe, na dnevnom redu Skupštine naći će se i predlozi za razrešenja i imenovanja direktora i v.d. direktora, kao i članova upravnih i nadzornih odbora u jednom broju preduzeća i ustanova čiji je osnivač grad Beograd.

Izvor: Vebsajt Grada Beograda, 7.11.2012.