Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore
Email Print

OSMO VANREDNO ZASEDANJE NARODNE SKUPŠTINE REPUBLIKE SRBIJE U 2013. GODINI: USVOJEN PREDLOG ZAKONA O IZMENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O BUDżETU REPUBLIKE SRBIJE ZA 2013. GODINU


U Danu za glasanje, 5 jula, Narodna skupština usvojila je većinom glasova narodnih poslanika Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o budžetu Republike Srbije za 2013. godinu.

Narodna skupština je većinom gllasova usvojila Predlog odluke o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama i dopunama Finansijskog plana Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje za 2013. godinu, Predlog odluke o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama i dopunama Finansijskog plana Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje za 2013. godinu, Predlog odluke o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama i dopunama Finansijskog plana Fonda za socijalno osiguranje vojnih osiguranika za 2013. godinu i Predlogom odluke o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama i dopunama Finansijskog plana Nacionalne službe za zapošljavanje za 2013.godinu.

Četvrtog dana rada, 5. jula, Narodna skupština vodila je i do kraja dana zaključila zajednički načelni i jedinstveni pretres o tačkama 4,5,9. i 10 dnevnog reda. U ime predlagača, potpredsednica Vlade za evropske integracije Suzana Grubješić obrazložila je predložene zakone.

Narodna skupština nastavlja rad u utorak, 9. jula 2013.godine, u 10 časova.

Izvor: Vebsajt Narodne skupštine Republike Srbije, 7.7.2013.